Факультет фізичного виховання і спорту

Permanent URI for this communityhttps://library.vspu.net/items/32798286-0ff5-427c-87ee-42fdfd7e6aa9

Browse

Search Results

Now showing 1 - 4 of 4
  • Thumbnail Image
    Item
    Структура фізичної підготовленості 7-річних школярів на основі факторного аналізу
    (Вінниця: ТОВ "Планер", 2017) Швець, Оксана; Швец, Оксана; Shvets, Oksana; Кузьмик, Валентина; Кузьмик, Валентина; Kuzmik, Valentine
    У роботі описуються факторні рішення структури фізичної підготовленості 7-річних школярів і пропонується методика класифікації молодших школярів за рівнями фізичної підготовленості (з високим, середнім і низьким), яка дозволяє виявити діапазон результатів за певними фізичними якостями.
  • Thumbnail Image
    Item
    Классифицирование учащихся младших классов по уровню двигательной подготовленности
    (К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2009) Швец, Оксана; Швець, Оксана; Shvets, Oksana; Винницкий государственный педагогический университет имени Михайла Коцюбинського; Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського; Vinnitsa state pedagogical University named after Mikhailo Kotsubinskogo
    В работе проведено классифицирование учащихся младших классов по уровню двигательной подготовленности, в результате чего установлено значительное количество учащихся, отнесенных к низкому уровню развития двигательных качеств, что имеет большое значение для практики физического воспитания школьников.
  • Thumbnail Image
    Item
    Фізична підготовленість молодших школярів із різним рівнем рухової активності
    (Вінниця ТОВ «Планер», 2014) Швець, Оксана; Швец, Оксана; Shvets, Oksana
    У роботі проведено класифікування учнів молодших класів за рівнем фізичної підготовленості, в результаті чого встановленно значну кількість учнів, віднесених до низького рівня розвитку рухової активності, що має велике значення для практики фізичного виховання школярів.
  • Thumbnail Image
    Item
    Факторна структура фізичної підготовленості школярів 7-9 років
    (Вінниця (ВДПУ), 2010) Швець, Оксана; Швец, Оксана; Shvets, Oksana
    У роботі пропонується методика класифікації молодших школярів 7-9 років за рівнями фізичної підготовленості, яка дозволяє виявити діапазон результатів за певними фізичними якостями, та описуються факторні вирішення структури фізичної підготовленості в кожній із виділених груп (з високим, середнім і низькими рівнями).