Now showing items 1-3 of 3

    • Вплив емістиму-С на мезоструктурну організацію листків томатів 

      Войтенко, Я. О.; Войтенко, Я. А.; Voytenko, Ya. O. (Вінниця, – 2014., 2014)
      Дослідження особливостей змін мезоструктурної організації листка томатів сорту Комплімент за дії Емістиму-С показало збільшення кількості продихів та хлоропластів, що підвищує інтенсивність процесу фотосинтезу. Відбувалося ...
    • Вплив препаратів вимпелу та паслінію на ріст та урожайність томатів сорту Анастасія. 

      Ткачук, О.О.; Tkachuk, O.O. (Актуальні питання сучасної біологічної науки та методики її викладання: збірник наукових праць звітної наукової конференції викладачів за 2021-2022 н.р, 2022)
      Вивчено вплив препаратів вимпелу та паслінію на ріст та урожайність рослин томатів сорту Анастасія. Встановлено, що за обробки рослин в період вегетації відбувалося інтенсивне наростання вегетативної маси томатів, що ...
    • Застосування рістрегуляторів на овочевих культурах 

      Юрків, М. О.; Єршова, В. О.; Ткачук, О. О. (Актуальні питання географічних, біологічних та хімічних наук: основні наукові проблеми та перспективи дослідження. Збірник наукових праць ВДПУ, 2023)
      Аналіз літературних джерел свідчить про широкий спектр використання екзогенних препаратів із рістрегулюючими властивостями на овочевих культурах. Препарати, регулюючи ростові процеси, впливають на урожайність та якість продукції.