Удосконалення фізичної підготовленості дівчат 15-17 років на заняттях з фізичної культури різного спрямування: дипломна робота

Thumbnail Image

Date

2019

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Уперше визначена ефективність уроків фізичної культури за програмами варіативних модулів «баскетбол», «легка атлетика» та «гімнастика» які розроблені у відповідності до наказу № 451 Міністерства освіти і науки України від 22.03.2017 р. Уперше дана порівняльна характеристика впливу уроків фізичної культури за програмами варіативних модулів «баскетбол», «легка атлетика» та «гімнастика» на фізичну та функціональну підготовленість дівчат 15-17 років. Доповнено дані про рівень фізичної та функціональної підготовленості дівчат 15-17 років.

Description

Фізичне виховання. Урок фізичного виховання.

Keywords

заняття з фізичної культури, дівчата 15-17 років, фізична підготовленість, урок фізичної культури

Citation

Паньковецька Наталія Михайлівна. Удосконалення фізичної підготовленості дівчат 15-17 років на заняттях з фізичної культури різного спрямування: дипломна робота / Н. М. Паньковецька; Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. – Вінниця, 2019. – 93 с.; 1 статті – Бібліогр.: С. 84-93 (86 назв.). – На правах рукопису.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By