Please use this identifier to cite or link to this item: http://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/9118
Title: Системний підхід до вдосконалення першого прийому м’яча у сучасному жіночому волейболі
Other Titles: A systematic approach to improving the first reception of the ball in modern women's volleyball
Authors: Драчук, Сергій
Черниш, Михайло
Брезденюк, Олександра
Дідик, Тетяна
Поляк, Вадим
Polyak, Vadym
Didyk, Tetiana
Brezdeniuk, Oleksandra
Chernysh, Mykhailo
Drachuk, Serhii
Keywords: системний підхід
system approach
м’яч
ball
жіночій волейбол
women's volleyball
Issue Date: 2021
Publisher: ТОВ "ТВОРИ"
Citation: Драчук С.П., Черниш М.С., Брезденюк О.Ю., Дідик Т. М., Поляк В.А. Системний підхід до вдосконалення першого прийому м’яча у сучасному жіночому волейболі : Теоретико-методичні аспекти програмування та моделювання тренувального процесу спортсменів різної кваліфікації: колективна монографія. Вінниця: «Твори», 2021. 208-225 с.
Series/Report no.: УДК;796.015.1
Abstract: Колективну монографію присвячено актуальним проблемам програмування тренувального процесу спортсменів в різних струткурних утвореннях, моделювання та побудови моделей в різних видах спорту, питанням підготовленості та відновлення спортсменів, управлінню та контролю в процесі багаторічного вдосконалення. Кожний розділ монографії побудовано як самостійні частини, проте вони є взаємозалежні та створюють систему знань про управління, програмування, моделювання в спорті. Для студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з фізичного виховання і спорту, факультетів фізичного виховання, тренерів, спортсменів, фахівців та науковців.
Колективну монографію присвячено актуальним проблемам програмування тренувального процесу спортсменів в різних струткурних утвореннях, моделювання та побудови моделей в різних видах спорту, питанням підготовленості та відновлення спортсменів, управлінню та контролю в процесі багаторічного вдосконалення. Кожний розділ монографії побудовано як самостійні частини, проте вони є взаємозалежні та створюють систему знань про управління, програмування, моделювання в спорті. Для студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з фізичного виховання і спорту, факультетів фізичного виховання, тренерів, спортсменів, фахівців та науковців.
URI: http://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/9118
Appears in Collections:Наукові публікації. Виступи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208-225 Драчук С.П., Черниш М.С., Брезденюк О.Ю., Дідик Т. М., Поляк В.А..pdfКолективна монографія574.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.