Підручники та навчальні посібники Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Контроль у футболіКостюкевич, В. М.; Войтенко, С. М.; Стасюк, І. І.
2023Анатомія людини. Остеологія : навчально-методичний посібникМацейко, І. І.; Бойко, М. О.; Спринь, О. Б.
2022Таємниці управління рухами людини : навчальний посібникДрачук, С. П.; Богуславська, В. Ю.
2014Робочий зошит з анатомії людини (частина I).Мацейко, І. І.; Matseyko, I. I.
2019Методика навчання основ здоров’я, валеології та проведення виховної роботи з формування мотивації до здорового способу життя: термінологічний словник для підготовки студентів до практичних занять.Сулима, А.С.; Sulima, A.S.
2019Методика навчання основ здоров’я, валеології та проведення виховної роботи з формування мотивації до здорового способу життя: методичні рекомендації до проведення практичних занять.Сулима, А. С.; Sulima, A.S.
2019Методика навчання безпеки життєдіяльності: методичні рекомендації до проведення практичних занять.Сулима, А. С.; Sulima, A.S.
2019Методика навчання основ медичних знань та проведення санпросвітницької роботи: методичні рекомендації до проведення практичних занять.Сулима, А. С.; Sulima, A. S.
2019Основи здорового способу життя: Навчальнометодичний посібник для студентів факультету фізичного виховання і спорту.Нестерова, С. Ю.; Nesterova, S. Yu.
2018Методичні рекомендації для написання та оформлення курсових робіт з вікової анатомії і фізіології: для студентів СВО бакалавра спеціальності 6.010203 Здоров'я людини, 014.14 Середня освіта (Здоров'я людини).Бекас, О.О.; Зуграва, М. О.; Bekas, O.O.; Zugrava, M.O.
2019Дипломна робота: написання та оформлення. методичні рекомендації для студентів СВО бакалавра освітньої програми Середня освіта. Здоров'я людини спеціальності 014 Середня освіта (Здоров'я людини).Мацейко, І. І.; Бекас, О.О.; Чаланова, Р. І.; Matseyko, I.I.; Bekas, O.O.
2019Інструкції до науково-дослідної практики студентів магістратури за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія.Бекас, О.О.; Bekas, O.O.
2019Інструкції до асистентської практики студентів магістратури за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія.Бекас, О.О.; Bekas, O.O.
2020Лабораторний практикум з курсу вікової анатомії та фізіології : навчально-методичний посібникБекас, О. О.
2020Підготовка та проведення комплексного державного екзамена з дисциплін медико-біологічного циклу : методичні рекомендації для студентівНестерова, С. Ю.; Сулима, А. С.; Корольчук, А. П.
2017Загальна теорія здоров’я (загальна та педагогічна валеологія): Конспект лекцій для студентів факультету фізичного виховання і спорту.Нестерова, С. Ю.; Nesterova, S. Yu.
2019Методика навчання основ здоров’я, валеології та проведення виховної роботи з формування мотивації до здорового способу життя: тексти лекцій : навчально-методичний посібникСулима, А. С.
2021Теорія і методика викладання плавання у закладах освітиГрузевич, І. В.; Грузевич, И. В.; Hruzevych, I.
2021Організаційно-методичні аспекти розробки навчальних програм підготовки футболістів у дитячо-юнацьких спортивних школах, спеціалізованих дитячо-юнацьких школах олімпійського резервуКостюкевич, Віктор; Костюкевич, Виктор; Kostyukevich, Vyktor
2020Теорія і методика тренування спортсменів високої кваліфікаціїКостюкевич, Віктор; Щепотіна, Наталя
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80