Дисертації Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 392
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Антропогенне остепніння Середнього Побужжя: чинники, сучасний стан, оптимізація: дисертаціяСтефанков, Л. Л.
2024Підготовка учителів до організації дистанційного навчання у початковій школі : дисертаціяБілик, Ю. П.
2024Підготовка майбутніх учителів до професійної мобільності в процесі вивчення педагогічних дисциплін : дисертаціяФрицюк, А. В.
2024Підготовка майбутніх вчителів іноземних мов до застосування візуальних медіа у професійній діяльності : дисертаціяПугачова, К. С.
2024Виховання в майбутніх педагогів культури безпечної професійної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій: дисертаціяІвашкевич, Є. М.
2021Підготовка майбутніх учителів технологій до організації дизайнерської діяльності у старшій школі: дисертаціяБабчук, Ю. М.
2024Побудова профілактико-оздоровчих занять із жінками другого періоду зрілого віку з різними типами та станом постави : дис. вищої освіти доктора філософії за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.Козловська, С.О.
2024Комунікативно-прагматичний потенціал синтаксичних одиниць у мові сучасної української прози для дітей : дис. на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 035 ФілологіяГоробець, Р. І.
2024Педагогічні умови формування цифрової компетентності майбутніх учителів початкових класів у педагогічних закладах вищої освіти : дис. на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.Севастьянова, М. С.
2024Розвиток деонтологічної культури майбутніх медичних сестер у закладах фахової передвищої освіти України (друга половина ХХ – перша чверть ХХІ століття) .: дис. на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки.Рикачевський, О.В.
2024Розвиток творчого потенціалу майбутніх учителів іноземних мов у процесі професійної підготовки.: дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 Професійна освітаШліхтенко, Ю. В.
2023Програмування тренувального процесу кваліфікованих біатлоністок у річному макроцикліБуй, І. В.
2023Розвиток логічного мислення майбутніх учителів початкової школи в процесі фахової підготовкиГригорчук, Т. В.
2023Формування соціокультурної компетентності майбутніх учителів музичного мистецтва у процесі професійної підготовкиСлободиська, О. А.
2023Підготовка педагогічних кадрів в Україні у середині 1950-х першій половині 1960-х рр.: історичний аспектМатушок, Галина Сергіївна
2023Подільський губернський революційний трибунал у 1919-1923 рр: організація, кадрове забезпечення та діяльністьГаврищук, Віталій Миколайович
2023Лексико семантичне та асоціативне поле «час» у художніх творах письменників Вінниччини ХХ століття:Горобець, А. В.
2023Вплив перфекціонізму на розвиток емоційного інтелекту в осіб юнацького вікуМарчук, С. В.; Marchuk, S. V.
2023Психологічні особливості впливу сімейних взаємин на самоактуалізацію вчителів початкової школиЧайка, І. В.; Chaika, I. V.
2023Сучасні тенденції розвитку Е-навчання у вищій школі НімеччиниГапчук, Я. А.; Hapchuk, Y. A.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 392