Кафедра біології Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 423
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Особливості проростання насіння сочевиці харчової за використання регуляторів ростуГаборець, О. В.; Васильєв, В. В.; Батюк, І. М.; Шевчук, О. А.
2023Вплив регуляторів росту на формування епідермісу та вміст хлорофілу у листках картоплі сорту СантеМашталір, М. С.; Ткачук, О. О.
2023Вплив екзогенних препаратів на проростання насіння перцю та баклажанівМарчук, В. Ю.; Ткачук, О. О.
2023Вплив препаратів з цитокініновою активністю на вміст та якість олії у насінні гірчиці білоїСтратієнко, В. І.; Соколянська, О. С.; Поливаний, С. В.
2023Вплив суміші різнонаправлених регуляторів росту на вміст хлорофілів та каротиноїдів в листах рослин гірчиці білоїКонстантнова, Ю. Р.; П’ятнічук, І. П.; Поливаний, С. В.
2021Вплив різних температурних режимів зберігання на кількісні зміни аскорбінової кислоти у яблукахСушко, О. В.; Ходаніцька, О. О.
2022Вплив суміші хлормекватхлориду та трептолему на формування листкового апарату рослин гірчиці білоїСтратієнко, В. І.; Соколянська, О. С.; Поливаний, С. В.
2021Ефект світла та гібереліну на проростання та використання резервних речовин насіння кукурудзиСуєцька, Х. О.; Попроцька, І. В.
2021Особливості проростання та використання резервних речовин насіння кукурудзи під впливом ретарданту тебуконазолу за умов фото- та скотоморфогенезуДимчук, Є. С.; Попроцька, І. В.
2021Вплив хлормекватхлориду та паклобутразолу на ростові процеси бобів кормовихФалатюк, Л. Ю.; Рисневич, К. Ю.; Шевчук, О. А.
2021Застосування епіну з метою регуляції росту рослинТкачук, О. О.
2021Вплив зеастимуліну на проростання насіння кукурудзиДерман, Ю. С.; Ткачук, О. О.
2021Методика реалізації краєзнавчої складової в процесі навчання біології учнів основної школиСуєцька, Х. О.; Баюрко, Н. В.
2021Ефективність застосування бактеріальних і рістрегулюючих препаратів на рослинах горохуШевчук, О. А.
2021Видова структура хордових тварин заказника «Широка Руда»Матвійчук, О. А.; Храпко, Т. С.; Чигур, Ю. В.
2021Медико-соціальні дослідження впливу навчального процесу на стан здоров’я студентівГудзевич, Л. С.; Логінова, O. O.
2021Домедична допомога як складова сучасної системи реагування на надзвичайні ситуаціїГудзевич, Л. С.; Прокопенко, Я. С.
2021Особливості поширення рідкісних, зникаючих та вразливих видів рослин у лісах ВінниччиниАкутіна, К. В.; Терешко, І. В.; Матвійчук, А. В.; Шевчук, О. А.
2024Використання знань про поширеність хвороб населення України під час уроків основ здоров’я людиниКогут, Марія Михайлівна
2024Інтеграція знань про хвороби населення України в шкільний курс біологіїБриль, Катерина Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 423