Please use this identifier to cite or link to this item: http://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/10791
Title: Ігрові технології в оздоровчому тренуванні чоловіків середнього віку
Authors: Хуртенко, Оксана
Шпильчук, Валентин
Keywords: фізична культура
ігрові технології
оздоровче тренування
чоловіки середнього віку
Issue Date: 2023
Publisher: Вінниця : ВДПУ
Citation: Хуртенко О. Ігрові технології в оздоровчому тренуванні чоловіків середнього віку / Оксана Хуртенко, Валентин Шпильчук // Особливості викладання дисципліни Фізичне виховання в сучасних умовах : матеріали круглого столу, Вінниця, 26 січня 2023 року [Електронний ресурс] / гол. ред. В. М. Мірошніченко; ред. кол.: О. Ю. Брезденюк, В. С. Білоус, Т. В. Осаволюк; Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. – Вінниця : ВДПУ, 2023. – Вип. 5. – С. 56-57
Abstract: Протягом тривалого часу в Україні спостерігається незадоволеність традиційними заняттями фізичною культурою людей різного віку та професії. Закономірний перехід вітчизняної фізичної культури від лінійних до поліваріантних форм фізкультурно-оздоровчої діяльності обумовлений появою на вітчизняному ринку послуг такого феномену як фітнес. Фітнес реалізується в різних формах рухової активності та задовольняє потреби різних соціальних груп населення у фізкультурно-оздоровчій практиці за рахунок великої різноманітності фітнес-технологій, їх доступності та емоційної привабливості.
Description: Протягом тривалого часу в Україні спостерігається незадоволеність традиційними заняттями фізичною культурою людей різного віку та професії. Закономірний перехід вітчизняної фізичної культури від лінійних до поліваріантних форм фізкультурно-оздоровчої діяльності обумовлений появою на вітчизняному ринку послуг такого феномену як фітнес. Фітнес реалізується в різних формах рухової активності та задовольняє потреби різних соціальних груп населення у фізкультурно-оздоровчій практиці за рахунок великої різноманітності фітнес-технологій, їх доступності та емоційної привабливості.
URI: http://93.183.203.244:80/xmlui/handle/123456789/10791
Appears in Collections:Наукові публікації. Виступи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hurtenko_Materiali_kruglogo_stolu_26.01.2023-56-57.pdf234.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.