Now showing items 1-5 of 5

    • Вплив регуляторів росту на формування листкового апарату рослин фізалісу суничного 

      Мотреску, М. Д.; Рогач, Т. І. (Актуальні питання географічних, біологічних та хімічних наук: основні наукові проблеми та перспективи дослідження. Збірник наукових праць ВДПУ, 2022)
      Під впливом хлормекватхлориду, тебуконазолу та гіберелової кислоти на рослинах фізалісу формувався більш потужний листковий апарат за рахунок збільшення кількості листків, їх площі або товщини листкової поверхні.
    • Вплив суміші різнонаправлених регуляторів росту на вміст хлорофілів та каротиноїдів в листах рослин гірчиці білої 

      Константнова, Ю. Р.; П’ятнічук, І. П.; Поливаний, С. В. (Актуальні питання географічних, біологічних та хімічних наук: основні наукові проблеми та перспективи дослідження. Збірник наукових праць ВДПУ, 2023)
      Застосування суміші препаратів на рослинах гірчиці білої забезпечило зміни у морфогенезі та формуванніі листкового апарату і вмісті хлорофілів а, b та каротиноїдів.
    • Вплив суміші хлормекватхлориду та трептолему на формування листкового апарату рослин гірчиці білої 

      Стратієнко, В. І.; Соколянська, О. С.; Поливаний, С. В. (Актуальні питання географічних, біологічних та хімічних наук: основні наукові проблеми та перспективи дослідження. Збірник наукових праць ВДПУ, 2022)
      В літературі відсутні роботи про вплив суміші препарату з цитокініновою активністю трептолему та інгібітора росту хлормекватхлориду на на морфологічні, мезоструктурні та фізіолого - біохімічні складові донорно - акцепторної ...
    • Вплив хлормекватхлориду на рослини родини Хрестоцвіті 

      Поливаний, С.В.; Polyvanyi, S.V.; Polyvana, A.S.; Поливана, А.С.; Гуменюк, І.; Humeniuk, I.; Рогач, В.В.; Rоgаch, V.V. (Вінниця, 2021, 2021)
      Вивчено вплив ретарданту хлормекватхлориду на продуктивність, анатомічні, морфологічні особливості та функціонування листкового апарату олійних культур. Застосування препарату в період бутонізації призводило до збільшення ...
    • Вплив хлормекватхлориду на формування листкового апарату рослин родини хрестоцвіті 

      Поливаний, С.В.; Polyvanyi, S.V.; Стратієнко, В.І.; Stratiienko, V.I.; Стебло, Т.Л.; Steblo, T.L. (Актуальні питання географічних, біологічних та хімічних наук: основні наукові проблеми та перспективи дослідження. Збірник наукових праць ВДПУ, 2021)
      Встановлено, що ССС-750 зменшував висоту рослин гірчиці та ріпаку. Гальмування ростових процесів рослин гірчиці білої на початку фази цвітіння антигібереліновим препаратом зумовило посилене галуження стебла. Що в свою ...